Logo

Για τη σωστή λειτουργία αυτού του ιστοτόπου ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ Η JAVASCRIPT !!!
Ενεργοποιήστε την και δοκιμάστε πάλι...

For this website to function properly JAVASCRIPT MUST BE ACTIVE !!!
Activate it and try again...

Ποιοί είμαστε

 
Kηφισιά 1989

Το PETSTOP είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργούμε περισσότερο από τρεις δεκαετίες με αγάπη και σεβασμό σε όλα τα ζωάκια – κατοικίδια.


Ξεκινήσαμε το 1987 με κτηνιατρικά φάρμακα και τα περισσότερα από τα τότε διαθέσιμα είδη και τροφές για κατοικίδια και παραγωγικά ζώα σε έναν χώρο 250τ.μ. στην Νέα Κηφισιά.


Το 2001 μεταφερθήκαμε στο ιδιόκτητο μας κατάστημα επί της Λ. Τατοιου 132 στην Νέα Ερυθραία, όπου οργανώσαμε το κατάστημα λιανικής πώλησης σύμφωνα με όλα τα σύγχρονα πρότυπα ενός petshop που τότε είχαν μόλις καθιερωθεί, εξυπηρετώντας πια το σύνολο των αναγκών τόσο των κατοικίδιων όσο και των παραγωγικών ζώων.

 
Το 2014, στα ιδιά πρότυπα, δημιουργήσαμε το δεύτερο ιδιόκτητο χώρο μας στη συμβολή των οδών Σαρανταπόρου και Κηφισίας 318 στην Κηφισιά.
 
 

Το 2017 στον κατάστημα της Λ. Κηφισιάς 318, δημιουργήσαμε τον πρώτο μας σύγχρονο χώρο για την περιποίησή και τον καλλωπισμό κατοικίδιων
Το 2019 δημιουργήσαμε χώρο καλλωπισμού κατοικίδιών και στο κατάστημά της Λ. Τατοίου.


Το 2022 εγκαινιάσαμε ένα νέο σύγχρονο κατάστημα στο Χαλάνδρι, επί της Λεωφόρου Κηφισίας 350. Το κατάστημα αυτό βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο της Αθήνας, έναντι του νοσοκομείου Υγεία και διαθέτει άνετο parking πολλών θέσεων.

 

Δείτε στοιχεία των καταστημάτων μας, χάρτες, καθώς και οδηγίες πλοήγησης προς αυτά στη σελίδα μας "Επικοινωνία".


Όλοι οι άνθρωποι του PETSTOP είμαστε αντίθετοι στη πώληση σκύλων και γατών από petshop. Επιπλέον, υποστηρίζουμε την απόκτηση τους μέσω υιοθεσίας από φιλοζωικές οργανώσεις τις οποίες  βοηθούμε με δωρεές και ειδικές τιμές ή μέσω αγοράς από καταξιωμένους εκτροφείς με τους περισσοτέρους από τους οποίους συνεργαζόμαστε.
Θεωρούσαμε πάντα καθήκον μας,  να στηρίζουμε το έργο των φιλοζωικών οργανώσεων, συμμετέχοντας ενεργά στις δραστηριότητες, αλλά και τις εκδηλώσεις τους.


Έχοντας κατανοήσει τις ανάγκες του πελάτη και του κατοικίδιου του, στοχεύουμε πάντα στην άμεση και αξιόπιστη εξυπηρέτηση τους.


Κατέχουμε άδεια πώλησης κτηνιατρικών φαρμάκων και για τους τρεις χώρους μας, ενώ έμπειροι και εξειδικευμένοι συνεργάτες εξυπηρετούν τους πελάτες μας σε όλα τα τμήματα. Τέλος, όλα μας τα προϊόντα μπορούν να βρεθούν άμεσα στο χώρο των πελατών μας με την υπηρεσία delivery.

 

Στην Pet Stop παρέχουμε τα πιο εξειδικευμένα προϊόντα για όλες τις ανάγκες των ζώων που φροντίζουμε, βελτιώνοντας έτσι τη δική τους ζωή αλλά και των ανθρώπων που συμβιώνουν μαζί τους. Προσφέρουμε μόνο τα καλύτερα, ποιοτικότερα και ηθικότερα προϊόντα και παρέχουμε συστηματικά τις γνώσεις και τις συμβουλές που θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την ευζωία των ζώων που μας συντροφεύουν.

>>>>>01<>>>>

PETSTOP PHOTO GALLERIES

>>>>>02<>>>>

>>>>>03<>>>>

PETSTOP PHOTO GALLERIES

>>>>>04<>>>>

>>>>>05<>>>>

PETSTOP PHOTO GALLERIES

>>>>>06<>>>>

>>>>>07<>>>>

PETSTOP PHOTO GALLERIES

>>>>>08<>>>>

>>>>>09<>>>>

PETSTOP PHOTO GALLERIES

>>>>>10<>>>>

>>>>>11<>>>>

PETSTOP PHOTO GALLERIES

>>>>>12<>>>>

>>>>>13<>>>>

PETSTOP PHOTO GALLERIES

>>>>>14<>>>>

>>>>>15<>>>>

PETSTOP PHOTO GALLERIES

Developed & hosted by